26.12.2017. 8:50
0
Nestao 17- godišnji Arif Mlivo iz Bugojna, porodica moli za pomoć
Arif Mlivo, 17-godišnji mladić iz Bugojna, nestao je prije nešto više od 12 sati i u toku je velika potraga za njim.

Prema informacijama s lokalnih mreža i društvenih portala, ovaj mladi Bugojanac nestao je u ponedjeljak navečer, nakon što je, za sada, u nepoznatom automobilu napustio Bugojno.

“Arif Mlivo nestao je iz Bugojna i prema riječima čovjeka koji ga je, navodno, posljednji vidio on je čekao neki automobil i otišao. Nakon nekoliko sati viđen je u Busovači i od tada mu se gubi svaki trag”, prenosi “Bugojno-danas“.

Potraga za ovim mladićem već je pokrenuta, a porodica moli sve one koji vide ovog mladića ili imaju neka saznanja o njegovoj lokaciji da to jave najbližoj policijskoj stanici.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.