20.8.2018. 13:14
0
Navijač Željezničara poginuo od udara groma u Hrvatskoj, bio magistar farmacije
Dvadesetpetogodišnji Sarajlija Irem Karišik stradao je jučer uslijed grmljavinskog nevremena koje je pogodilo područje Podstrane.

Karišik je stradao od udara munje na plaži u Mutograsu, ispričali su svjedoci hrvatskim medijima, piše Faktor.

- Munja je udarila u moru, čula sam krik i tada sam shvatila da se dogodila tragedija. Iako je cura bila do njega, ona nije stradala, i počela ga je izvlačiti iz mora. Spašavanju se odmah priključilo dosta ljudi, ali nažalost, nesretnom mladiću nije bilo spasa – kazala je mještanka Mutograsa.

Kako smo saznali od Iremovih prijatelja, ovaj mladi Sarajlija zavrsio je Farmaceutski fakultet i bio magistar farmacije. Radio je kao medicinski predstavnik za firmu Johnson and Johnson.

- Bio je perspektivan momak i dobar drug - kazali su nam njegovi prijatelji, koje je vijest o njegovoj preranoj smrti teško pogodila. 

Irem Karišik bio je i navijač sarajevskog Željezničara, a od njega su se oprostili njegovi drugovi s tribine "Manijaci" na zvaničnoj Facebook stranici, piše Faktor.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.