17.9.2018. 14:11
0
Detalji stravičnog ubistva na Palama: Nenad Božić nožem izbo oca Veljka, krvav izletio na ulicu, građani pozvali policiju
Službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su Nenada Božića (45) s Pala zbog sumnje da je jutros u ulici Trifka Grabeža na Palama nožem usmrtio oca Veljka Božića, prenosi Dnevni Avaz.

Uviđaj je završen, a tijelo je pokopnim vozilom prevezeno u mrtvačnicu radi obdukcije.

Prema pisanju Avaza, Nenad je svog oca Veljka usmrtio na spavanju. Nakon toga je krvav izletio na ulicu, pa su građani koji su ga vidjeli odmah pozvali policiju.

Veljkov sestrić Nenad Krsmanović ispričao je za Avaz da su u kući živjeli samo otac i sin te da mu još nije jasno šta se dešavalo.

- Ne znam jesu li se svađali i šta je bilo. Nenad nije radio, rezbario je drvene pljoske i prodavao ih. Veljko je imao 80 godina, nedavno je podigao spomenik sebi i supruzi. Veljki je jedan sin poginuo, a ima još i kćerku - rekao je sagovornik Avaza.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.