5.10.2018. 12:02
2
Vlasnik kafića u Sarajevu, koji je zbog pazara pretukao menadžera kafića, predat u nadležnost Tužilaštvu KS
FOTO: Source.ba / Arhiva
E.H., koji je pretukao H.T., sumnjiči se za nanošenje teških povreda i protupravno lišenje slobode, piše danas Dnevni Avaz.

Četrdesetjednogodišnji E. H., vlasnik kafića u Radićevoj ulici u centru Sarajeva, koji je osumnjičen da je u srijedu pretukao menadžera kafane H.T., predat je u nadležnost Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, prenosi Avaz.

Incidentu je kumovala svađa. Navodno je vlasnik optužio menadžera da ga potkrada, što je bio okidač da ga napadne.

Nakon što je E.H. pretukao H.T., zatvorio je menadžera, odnosno nije mu dozvoljavao da izađe iz kafića, zbog čega se, osim za nanošenje povreda, sumnjiči i za protupravno lišenje slobode.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.