18.11.2018. 19:44
0
Polupao automobil ispred noćnog kluba u Banjoj Luci
Policijski službenici PU Banjaluka ispitali su lice S. S. iz Banje Luke nakon prijave da je nanio materijalnu štetu na automobilu ispred jednog noćnog kluba.

"Policijski službenici su postupili po zaprimljenoj prijavi da je oštećen putnicki automobil makre Audi i izlaskom na lice mjesta zapisnički konstatovali činjenično stanje i identifikovali lice S.S. 1992. godište iz Banjaluke. S.S. je ispitan na okolnosti izvršenja krivičnog djela Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, a o svemu je obavješten dežurni Okružni javni tužilac OJT i rad na dokumentovanju predmeta je u toku", rekli su iz PU Banja Luka

Sve se desilo sinoć oko 4 sata iza ponoći ispred banjalučkog kluba "Opium".

Nezvanično, radi se o Srđanu Svjetlanoviću, koji je polupao Audi Q7 u vlasništvu Stefana Koljančića. Kako se spominje, Svjetlanović je od Koljančića mislio da su druga lica sa kojima je u svađi, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

Banja Luka
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.