24.1.2019. 12:17
7
Amel Sejfović jučer bez lisica na dženazi ocu, na groblju Vlakovo veliki broj policajaca s puškama
FOTO: Dnevni Avaz
Gradsko groblje Vlakovo kod Sarajeva jučer je bilo puno naoružanh policajaca koji su iz Kaznenopopravnog zavoda Zenica doveli Amela Sejfovića kako bi se posljednji put oprostio od oca Hazira. Hazir je, kako je objavljeno, preminuo u ponedjeljak u 59. godini života, prenosi Avaz.

Sejfović je doveden oko pola sata prije dženaze. To vrijeme je provodio zaključan u kombiju zatvorske policije i sklonjen od očiju javnosti. U trenutku kad je imam rekao da se poravnaju safovi i pristupi klanjanju dženaze, Sejfović je izašao iz vozila.

S obzirom na to da je već jednom pobjegao iz zatvora, za šta mu se trenutno sudi, interesantno je da su mu policajci skinuli lisice s ruku, prenosi Avaz.

Nakon što se klanjala dženaza, Sejfović je vraćen u kombi. Čulo se u tim trenucima kako ga prijatelji dozivaju i pozdravljaju: “Sefa, Sefa.” Potom je prevezen do Aleje veterana, gdje je njegov otac i ukopan.

Na koncu je, uz pratnju policije, odšetao do kombija te napustio groblje. Inače, pored dva kombija, angažirana su bila još tri službena vozila te dva civilna automobila, koja su bila zadužena za pratnju.

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.