4.3.2019. 13:11
0
Završena obdukcija tijela El-Emina Hadžića: Naložena vještačenja na prisustvo alkohola i droga
Obdukcija tijela 23-godišnjeg El-Emina Hadžića iz Kaknja, koji je početkom godine nestao na Ponijerima, a čije tijelo je pronađeno jučer ujutro, je završena.

Dežurni kantonalni tužilac izdao je Naredbe za dodatna vještačenja radi utvrđivanja prisustva alkohola, droga i otrova - kazali su iz zeničkog Kantonalnog tužilaštva.

Dodaju da će više informacija o ovom slučaju biti poznato nakon što Tužilaštvu bude dostavljen konačan i zvaničan nalaz i mišljenje vještaka sudske medicine.

El-Emin Hadžić nestao je u noći sa 3. na 4. januar, kada se udaljio iz vikendice, gdje je boravio s prijateljima. Za njim se sve od tada tragalo,

Potragu su otežavali izuzetno loši vremenski uvjeti, odnosno visoki sniježni nanosi i niske temperature.

Stoga je nakon određenog vremena, uz saglasnost porodice, odlučeno da potraga bude prekinuta do pojave novih saznanja.

Porodica nestalog mladića jučer ujutro je organizirala novu pretragu terena, uz pomoć prijatelja i volontera, koji su u jednom potoku, na nekih 500-tinjak metara od vikendice iz koje se udaljio, pronašli tijelo, prenosi Faktor.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.