26.10.2019. 9:19
0
Detalji stravičnog udesa u kojem su poginule dvije osobe: Poginuli vozač i suvozačica iz VW Tourana, povrijeđeno pet osoba
Dvije osobe su poginule, a pet je povrijeđeno jutros u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik, u mjestu Janjska Obrijež, potvrđeno je Feni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Do saobraćajnoj nesreće, u kojoj je učestvovalo putničko vozilo marke "ford", kojim je upravljala osoba inicijala Z.J. te automobil "turan", za čijim volanom je bio M.M., došlo oko 6.30 sati.

Na mjestu saobraćajne nesreće poginuo je vozač Z.J., te žena, koja je bila na mjestu suvozača u "turanu", inicijala S.M.

Pet osoba je povrijeđeno i oni su prebačeni u bolnicu.

U toku je uviđaj.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.