15.7.2020. 12:53
0
Policija RS-a uhapsila tri osobe, oduzeto četiri kilograma marihuane
Policija RS-a je u akciji kodnog naziva "Viker“ uhapsila tri osobe te oduzela oko četiri kilograma marihuane – potvrdila je Feni načelnica Odjeljenja za odnose sa javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova RS (MUP) Mirna Miljanović.

-U toku su pretresi u Banjoj Luci prilikom kojih je pronađeno i oduzeto oko četiri kilograma opojne droge marihuanu - rekla je Miljanović.

Pojasnila je da su slobode lišene tri osobe iz Trebinja.

Akcija "Viker", usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila rasturanjem narkotičkih sredstava, provodi se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.