8.9.2020. 13:16
1
Migranti noževima napali, pretukli i opljačkali momka iz Zenice: Je li treba da nam upadaju u kuće i siluju kćerke, pa da se nešto promijeni?!
Na Kamberovića polju u Zenici sinoć su migranti napali i pretukli mladića, obznanio je njegov otac na društvenim mrežama, prenosi danas Avaz.

Kako tvrdi, sve se odigralo sinoć oko 20.30 sati.

- Gotovo u centru Zenice brutalno je napadnut, pretučen i uz prijetnju noža opljačkan moj sin od strane grupe migranata - napisao je Zeničanin.

Vidno ogorčen, postavlja pitanje do kada će se trpjeti problem migranata, a koji je u Zenici prisutniji iz dana u dan.

- Šta još treba da se desi, da nam upadaju u kuće, siluju naše kćerke, supruge i majke da bi se možda nešto promijenilo - pita se Zeničanin.

Na kraju ističe da oko 200 migranata u Zenici, kolike su trenutne procjene da ih ima u gradu, rade šta i kako hoće.

Inače, u posljednje vrijeme sve su češći napadi migranata u Zenici. Osim međusobnih obračuna, migranti napadaju i građane.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.