13.2.2021. 9:17
0
Isplivali gnusni detalji otmice mladića iz Bileće: Prijetili su da će mu zaklati sestru i zapaliti kuću
Kada sam ga vidio i kada mi je pokazao rane od kojih još ne ustaje, nisam mogao da vjerujem, rekao je stric otetog mladića.

Na protesnom okupljanju porodice, građana Bileće i Trebinja ispred trebinjske Palate pravde danas su isplivali jezivi detalji otmice mladića Dušana Miloševića, koja se desila 5. februara ove godine.

Bojan Grubačić, koji je kobne noći bio s Dušanom, rekao je da im je nakon kraće rasprave u jednom kafiću grupa mladića presjekla put, Dušana pretukli, ubacili u prtljažnik i odvezli u nepoznatom pravcu.

- Poslije određenog vremena su ga vratili i izbacili kod jednog magacina, rekao je Grubačić.

On je naveo da nije mogao pozvati policiju, jer su napadači očevicima oteli mobilne telefone.

Bojan kaže da od ovog strašnog događaja ne spava i ne izlazi, jer se plaši za sopstvenu bezbjednost. Mladi Bilećanin je dodao da su bila dva automobila; u jednom su bila tri, a u drugom dva momka.

Potresna je bila i ispovijest Dušanovog strica danas pred trebinjskim novinarima.

- Dobijao je prijetnje smrću, da će mu sestru zaklati, brata ubiti i zapaliti kuću. On je pobjegao kod mene na selo. Kada sam ga vidio i kada mi je pokazao rane od kojih još ne ustaje, nisam mogao da vjerujem. Rekao sam da idem u policiju, a on me molio da to ne radim, jer će mu zaklati sestru, a njemu nema života bez porodice, rekao je kroz suze Zoran Milošević.

Porodica, jedan broj građana Bileće i Trebinja okupili su se danas ispred trebinjske Palate pravde nakon što je Osnovni sud u Trebinju odbio zahtjev trebinjskog Tužilaštva za pritvor jednog od osumnjičenih, dok je drugi osumnjičeni za krivična djela protivrpavno lišavanje slobode i tjelesne povrede još u bjekstvu.

Iz Osnovnog suda su poručili da su dobili žalbu Tužilaštva koju će razmotriti u roku od 48 sati, a okupljeni su novi mirni protest zakazali za nedjelju u Bileći, piše Srpskainfo.

Ubistvo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.