25.8.2021. 8:37
0
U Sudu BiH danas ročište u slučaju Dženan Memić: Oglasila se Arijana i pozvala dvojicu MUP-ovaca na "edukaciju"
U Sudu Bosne i Hercegovine danas u 10 sati će se održati ročište u okviru slučaja Dženan Memić.

Povodom novog ročišta jučer putem svog Facebooka oglasila Arijana Memić.

"U 10h, u Sudu BiH održat će se ročište na kojem će biti pročitana optužnica te će se tata, lažna amnezija i ekipa izjasniti o krivnji.

Pozivamo Mirsada Đelilovića i Džafera Hrvata da dođu na 'edukaciju' i saslušaju šta to Tužilaštvo BiH stavlja na teret, njihovom suspendovanom kolegi Hasanu Dupovcu.

Naime, Mirsad Đelilović je prisustvovao na jednom od ročišta, kako bi pružio podršku optuženom Dupovcu.

U toku radnog vremena, u uniformi, sa službenim vozilom. Za sve to, njegov 'izgovor' kao i opravdanje Džafera Hrvata, jeste da je došao na 'edukaciju'.

Mirsad Đelilović je načelnik PU Centar.

Džafer Hrvat je načelnik sektora uniformisane policije MUP-a KS.

A obojica su obuhvaćeni krivičnom prijavom koju smo predali Tužilaštvu BiH, a po kojoj su upravo uhapšeni Hasan Dupovac i drugi", napisala je Arijana.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.