25.6.2023. 14:51
0
Tragedija u Travniku: Stariji muškarac pronađen mrtav u porodičnoj kući
FOTO: Dnevni Avaz
Muškarac inicijala S.K. smrtno je stradao u požaru, u porodičnoj kući koji se desio jutros u Turbetu, u Travniku, prenosi Avaz.

- Jutros oko 5 sati u policijsku stanicu Travnik je prijavljeno da je došlo do požara na jednoj porodičnoj kući u mjestu Turbe, općina Travnik. Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta su izašli službenici policije koji su potvrdili navode prijave te pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti, a u saradnji s kantonalnim tužilaštvom. U ovom požaru smrtno je stradao vlasnik kuće S.K. rođen 1947. godine iz Travnika – izjavio je to za portal „Avaza“ portparol MUP-a SBK Hasan Hodžić.

Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom.

Kako nam je potvrđeno iz policije, muškarac je bio sam u prizemlju kuće.

(Erna H.) 

 
TRAVNIK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.