14.8.2023. 20:44
0
Ubica Nermin Sulejmanović navodno bio u ljubavnoj vezi sa policajkom MUP-a TK Dženanom Selimović, prijeti joj suspenzija!?
Ured glavnog tužioca i menadžmenta Uprave policije MUP-a TK danas je održao hitan sastanak na kojem je bilo govora o postupanju institucija u vezi sa prijavljenim krivičnim djelom nasilja u porodici povodom slučaja Nizame Hećimović koju je prije tri dana ubio Nermin Sulejmanović i sve prenosio uživo na Instagramu.

Tri ubio, tri ranio

Sulejmanović je ubio ukupno tri osobe, tri ranio, a zatim, nakon višesatne potrage počinio samoubistvo.

No, utvrđuje se sada ko je od pripadnika MUP TK javio Sulejmanoviću gdje se nalazi Nizama Hećimović, koja se krila kod tetke i kakva je uloga Dženane Selimović, policijske službenice PU Gradačac u cijeloj priči.

Ono što su jučer bile špekulacije, jutros su, kako saznajemo i definitivno otklonjene. Za "Avaz" je nezvanično rečeno da je trostruki ubica Sulejmanović bio u ljubavnoj vezi sa policajkom Selimović, za koje se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gdje se krije Nizama sa kćerkicom.

Selimović, koja se nalazi van granica BiH, tačnije na ljetovanju u Italji sada prijeti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom. Čeka se njeno očitovanje.

Sulejmanović je naime, osuđivan za različita krivična djela, između ostaloga,  osuđivan je da prije 15-tak godina i za pokušaj ubistva, što je Selimović znala.

 - Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti, imao je prijave za nasilje u porodici, radi se o višestruko osuđivanoj osobi - rečeno je ranije iz Tužilaštva TK.

Sve znala

Selimović kao policijska službenica navodno bila je s njim u vezi, ali se sada provjerava njena uloga u ovom predmetu. 

Policija i Tužilaštvo, kako prenosi "Avaz" istražuju još jednog policijskog službenika, koji je također imao kontakte sa Sulejmanovićem.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.