7.11.2023. 15:41
0
Muškarac iz Gradačca uhapšen: Obio kuću, ukrao zlato i dukate
FOTO: PU Banjaluka
Lice M. B. iz Gradačca osumnjičeno je da je iz kuće u Prnjavoru ukrao investiciono zlato, zlatne poluge i dukate ukupne vrijednosti oko 100.000 KM.

Službenici Policijske stanice Prnjavor u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka, Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijskom stanicom Gradačac, identifikovali su i izvršili kriminalističku obradu M. B. kojeg terete da je počinio krivično djelo teška krađa.

Naime, M. B. je osumnjičen da je 4. novembra uz upotrebu podesnog predmeta obio bravu ulaznih vrata kuće u Prnjavoru, potom izvršio premetačinu i ukrao zlato.

- Tokom kriminalistčke obrade M. B., kao i izvršenih pretresa, pronađeni su i uz potvrdu oduzeti otuđeni predmeti, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela, naveli su iz PU Banjaluka.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, lice M. B. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, prenosi Oslobođenje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.