17.2.2024. 20:22
0
Prepoznajete li lopova: Ukrao telefon i ključ od automobila iz sarajevskog hotela
FOTO: Screenshot
Jučer se dogodila teška krađa u jednom sarajevskom hotelu na Kovačima kada je za sada nepoznata osoba ukrala mobitel Redmi Note 10 i ključ od putničkog automobila.

Krađa se dogodila u 02:29 kada je nepoznati muškarac ukrao prvo ključ od putničkog automobila, pa se onda za 10 minuta vratio na mjesto događaja, i ukrao navedni mobitel iz kuhinje hotelskog objekta.

“Lopov je ušao kroz balkon, sišao kod recepcije, prošetao se. Uzeo ključ, pa poslije došao u kuhinju koja je pored recepcije. Također je otuđio u ključ od ulaznih vrata, otključao vrata i pobjegao kroz objekat.

Nakon što se vratio u hotel, pokušao je doći do sobe u kojoj je spavala gazdarica. Ona ga je čula i pokušala ga zaustavili, ali on je pobjegao iz hotela. Srećom automobil nije ukrao.” – izjavili su iz hotela za portal Crna-Hronika.

Cijeli slučaj prijavljen je i MUP-u KS PS Stari Grad koji rade na identifikaciji lopova.

Pogledajte šta su zabilježile sigurnosne kamere.

 
krađa
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.