26.11.2023. 15:50
1
Samoubistvo u Mostaru: Ženska osoba skočila sa četvrtog sprata
FOTO: Ilustracija
Ženska osoba (1979.) u nedjelju je u 13:40 skokom sa četvrtog sprata zgrade SKB Mostar izvršila samoubistvo, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNK.

Prema prvim saznanjima, ženska osoba je ležala na psihijatriji, a u trenutku izvršenja samoubistva bila je na odjelu plastične hirurgije, kazao je za Bljesak.info dežurini tužilac HNK-a. Dodao je kako je osoba i ranije je imala pokušaja samoubistava, ali je sprečavana.

- U trenutku izvršenja samoubistva u sobi je bila starija gospođa koja je bila očevidac pa sam naložio da se to provjeri i da se uzme izjava, kazao je.

- Sad za sad, ono što mi je preneseno ne ukazuje ništa da postoji potreba da se provodi istrag", zaključio je za Bljesak.info.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.