24.12.2023. 11:28
0
Incident u Zvorniku: Pretučen član Glavnog odbora stranke Jelene Trivić
FOTO: Facebook
Narodni front objavio je na svojoj Facebook stranici "Pobjeda naroda" da je sinoć u Zvorniku pretučen član Glavnog odbora ove stranke Vladimir Ilić.

Ilić je ujedno urednik portala Bolji Zvornik.

Narodni front je osudio napad i zatražio oštre kazne za napadače koji, kako navode, dolaze iz redova SNSD-a.

“Sinoć u kasnim večernjim satima u Zvorniku, napadnut je član glavnog odbora Narodni front Ilić Vladimir i neko ko uređuje portal Bolji Zvornik. Oštro osuđujemo ovaj napad i pozivamo sve istražne organe da se uključe u ovaj slučaj, počinioce oštro kazniti, a napadači su članovi SNSD-a. Vladimiru želimo brz oporavak”, navedeno je na Facebook stranici “Pobjeda naroda”.



Od policije je zatražena hitna istraga.

Nakon napada oglasio se i Ilić.

“Upravo sam u bolnici. Pretukla su me dva vojnika SNSD-a. Jedan od njih je bivši opozicionar, kupljen”, naveo je Ilić.

Jelena Trivić osudila je napad na člana stranke, objavivši video.

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave Zvornik za Nezavisne, u vezi sa napadom dovodi se u vezu osumnjičeni  G.Š. iz Zvornika koji je uhapšen.

"Zasad je uhapšena jedna osoba po prijavi, a istraga je u toku. G.Š. je osumnjičen za  krivična djela  tjelesna povreda i ugrožavanje sigurnosti", navode iz policije.

 

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.