19.1.2024. 11:01
0
Pijani mladić se Passatom zabio u pekaru, pekar povrijeđen
FOTO: facebook/kalesija online
Radnik pekare "Lejla" u Prnjavoru kod Kalesije zadobio je povrede u predjelu šake nakon što je sinoć muškarac M.K. (29) sletio sa kolovoza i putničkim vozilom pasat udario u pekaru, potvrđeno je iz Policijske uprave Tuzla, za Nezavisne novine.

"Sinoć oko 22.30 sati na dijelu magistralnog puta M4 u mjestu Prnjavor općina Kalesija dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je M.K. (29) nastanjen na području općine Kalesija upravljajući pasatom sletio sa kolovoza i udario u objekat pekare. Tom prilikom radnik u pekari (51) je zadobio povrede u predjelu šake o čijem stepenu se ljekar SHMP DZ Kalesija nije izjasnio", navode iz policije.

Dodaju da je prilikom alkotestiranja kod vozača utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, zbog čega je isti zadržan u službenim prostorijama PS Kalesija do otrežnjenja.

"O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Kalesija, koji po nalogu kantonalnog tužioca nastavljaju daljnji rad na dokumentovanju ovog događaja", kazali su iz policije, pišu Nezavisne.

Kalesija
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.