14.7.2024. 11:17
0
Tučnjava kod Mostara: Upotrijebljen startni samokres
U naselju Bučići sjeverno od Mostara jučer se u kasnim poslijepodnevnim satima, kraj jezera, dogodila tučnjava i pucnjava u kojoj je učestvovalo više osoba, a koju su policiji telefonski prijavili građani, piše Dnevni Avaz.

Odmah nakon prijave na lice mjesta su upućeni pripadnici Interventne policije Policijske stanice Mostar Centar i Odjela kriminalističke policije PU Mostar, kao i ekipe Hitne pomoći, a policija je u naselju Vojno locirala osobe koje su učestvovale u tom incidentu.

Kako saznajemo, a što nam je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, zatečeni su Z.B. (55), A.M. (34) i E.K.(31).

Prema prvim informacijama. Z.B. je upotrijebio startni samokres i to, kako je naveo iz nužne odbrane, a nakon što ga je hladnim oružjem ozlijedio A.M.

Z.B. , koji je zadobio dvije ubodne rane i dvije posjekotine je ukazana ljekarska pomoć, a prema naredbi dežurnog kantonalnog tužioca, A.M. i E.K. su lišeni slobode.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.