29.7.2024. 10:31
0
U saobraćajnoj nesreći kod Posušja poginula 24-godišnja osoba
FOTO: bljesak.info
Jedna osoba smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju u večernjim satima dogodila na putu između Posušja i Tomislavgrada, u mjestu Vinjani, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona.

''Dana 28.7. 2024. u 19.56 na dijelu magistralne ceste M-6.1 Posušje-Tomislavgrad, u mjestu Vinjani, dogodila se saobraćajna nesreća s većom materijalnom štetom, povrijeđenom osobom i smrtno stradalom osobom u kojoj su sjedovali S.R.(2001.) s vozilom marke VW Passat BH reg. oznaka i A.S.(1972.) s teretnim vozilom marke "MAN" s priključnim vozilom marke Schmitz Cargobull"', rekla je za Bljesak.info Mila Ćavar, glasnogovornica MUP-a ZHK.

''S.R. je smrtno stradao, a A.S. zadobio povrede neutvrđenog stepena'', dodala je.

Saobraćaj je na toj dionici ceste bio potpuno obustavljen te su se vozila preusmjeravala okolnim cestama i preko Blidinja.

Saobraćaj je tokom jutra u ponedjeljak normaliziran, a uviđaj završen zajedno s tužiteljicom.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.