11.10.2024. 15:42
0
Poznati i termini posljednjeg ispraćaja tragično stradalih djevojaka u jezivoj nesreći kod Visokog
U tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći sa srijede na četvrtak dogodila u mjestu Dobrinje kod Visokog, poginuli su Branka Dusper (21) iz Kiseljaka, Armin Puščulović (28) iz Kiseljaka, Amina Kardaš (22) iz Visokog te Sarah Savić (20), također iz Visokog.

Jutros je objavljeno da će dženaza Arminu Puščuloviću biti obavljena sutra na mezarju Rotilj u Kiseljaku. U međuvremenu objavljeni su termini dženaze Amine Kardaš, kao i sahrana Branke Dusper i Sarah Savić.

image

Amina Kardaš biće ukopana sutra na Gradskom groblju u Visokom u 17 sati. Branka Dusper biće sahranjena na groblju Pariževići (Kiseljak) sutra u 15 sati. 

Sahrana Sarah Savić biće obavljena u ponedjeljak u 14 sati na Gradskom groblju u Visokom.

image

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.