9.8.2024. 21:43
3
Edin Sinanović o migrantu kojeg su pretukli u tramvaju: Reagovali smo jer je udario trudnicu, obija i auta po Ilidži!
Jučer se u sarajevskom naselju Dolac Malta, u tramvaju, desila tučnjava zbog koje su tri osobe lišene slobode, a jedna je zadobila teške tjelesne povrede.

Mladić je zadobio teške tjelesne povrede, a policija je zbog napada uhapsila A.S. (28), E.S. (26) i H.S. (25), svi nastanjeni na Ilidži.

Nakon što je prenoćio u policijskoj stanici, Crnoj Hronici se javio jedan od aktera tučnjave Edin Sinanović i ispričao detalje i razloge zbog kojeg su pretukli nasilnika. Sinanović je, inače, uspješni bh. sportista i prvak kick boxa.

Kako su za CH ispričali svjedoci, a sada nam potvrdio i sam akter, pretučeni mladić je napao NN djevojku.

“Riječ je o migrantu koji već duže vrijeme obija automobile na Ilidži. Jučer je napao i trudnu djevojku, a zbog čega smo nas trojica reagovali. Nažalost, ja sam prenoćio u zatvoru i dobio krivičnu prijavu zbog nanošenja težih tjelesnih povreda”, govori za CH Sinanović.

 Dalje navodi da mu je jedini motiv bio da zaštiti trudnicu.

“Ne želim da nam majke, žene i djeca hodaju u strahu od razbojnika. Želim skrenuti pažnju da ne okrećemo glavu kada vidimo maltretiranja, napade i otimanja… Takođe, apelujem da se konačno riješi problem nasilnih migranata”, poručuje 26-godišnji Edin Sinanović.

(Sead M.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.