21.9.2024. 10:04
0
Detalji pucnjave u Sarajevu: Sukob počeo na Stupu, policija zna ko su akteri
FOTO: crna-hronika.info
Policija i dalje traga za akterima vatrenog obračuna u Sarajevu.

Podsjećamo, jučer su građani prijavili pucnjavu u Hrasnom, u blizini tržnog centra Robot, ali na svu sreću nije bilo povrijeđenih. U pucnjavi i potjeri između dva vozila, Mercedesa i Golfa, oštećen je automobil na parkingu i jedan ugostiteljski objekt, gdje su pronađeni zalutali meci.

Istraga je pokazala da je ispaljeno više od 10 metaka.

Avaz saznaje da je jedno vozilo iznajmljeno u rentacaru, a da je sukob počeo još na Stupu. Akteri pucnjave su vozilima jurili kroz grad, a pucnjava je počela u blizini Bosmala, potom u blizini Robota, gdje su se zatim razbježali. Navodno, videokamera s objekata nije zabilježila trenutak pucnjave na raskrsnici u ulici Azize Šaćirbegović, ali je operativna istraga pokazala da su akteri pucnjave poznati policijskim organima.

Naime, navodno, jedan od aktera pucnjave bio je prije nekoliko mjeseci napadnut u Starom Gradu. Tada je pucano na njegovo vozilo, ali nije povrijeđen, piše Avaz.

Ovaj slučaj ponovo je uznemirio građane Sarajeva.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.