5.4.2017. 19:30
0
Raiffeisen banka predstavila rezultate poslovanja u 2016. godini
Raiffeisen banka je na današnjem druženju sa predstavnicima medijima, predstavila rezultate poslovanja u 2016. godini.

"Ponosni smo što ove godine obilježavamo 25 godina stabilnog i uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, tokom kojeg smo zajedno sa našim klijentima rasli, te postali jedna od vodećih banaka na ovom tržištu. Godinu smo završili sa neto dobiti od 52,5 miliona KM, uz kapital koji je na kraju protekle godine iznosio 520 miliona KM i aktivu od 3,92 milijarde KM. Ponosan sam na činjenicu da smo se nastavili širiti i da smo u 2016. godini otvorili dvije nove poslovnice u Bosni i Hercegovini, a naša poslovna mreža trenutno broji 97 poslovnica. Među prvim smo bankama na tržištu koja je ponudila brojne inovativne finansijske proizvode klijentima iz oblasti digitalnog bankarstva. Našu ponudu smo prilagodili savremenim svjetskim trendovima, uveli smo novu uslugu Raiffeisen Viber Chat, te smo otvorili našu prvu digitalnu poslovnicu", rekao je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke. 

Dodatno, prateći svoju strategiju održivosti, Banka je u prethodnoj godini također bila veoma aktivna i u podršci projekata usmjerenih na djecu i osobe sa posebnim potrebama. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.