24.8.2024. 16:57
1
Gorivo u Sarajevu odavno nije bilo jeftinije: Razlog je sljedeći - Bingo otvorio pumpu, a ostale kompanije bile prinuđene da snize cijene zbog konkurentnosti
Posljednjih dana na pojedinim sarajevskim pumpama dodatno su snižene cijene goriva.

Štaviše, mnogi primjećuju da gorivo dugo vremena nije bilo jeftinije.

Jedan od razlog za to, kako saznaje BiznisInfo.ba, je i otvaranje prve benzinske pumpe kompanije Bingo Petrol u Sarajevu.

Ne samo da je Bingo donio niske cijene, već je utjecao i neke druge kompanije da dodatno snize cijene da bi ostale konkurentne.

Bingo Petrol je danas objavio nove cijene goriva na svim benzinskim pumpama ove kompanije, i one su i dalje niže od konkurencije i iznose;

Dizel: 2,36 KM
Benzin: 2,46 KM
LPG: 1,16 KM
BMB 98: 2,66 KM (Samo u Mostaru)

Podsjetimo da je kompanija Bingo Petrol nedavno otvorila svoju prvu benzinsku pumpu u Sarajevu, u ulici Džemala Bijeća u naselju Halilovići.

 
1
EKONOMIJA
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.