15.2.2016. 16:02
0
Daniel Craig ulogu Jamesa Bonda mijenja ulogom u seriji „Purity“
Britanskog glumca Daniela Craiga više nećemo gledati u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta Jamesa Bonda.

Naime, nakon desetljeća igranja Jamesa Bonda, 47-godišnji Craig je odlučio zamijeniti Bond franšizu američkom TV serijom 'Purity'.

Ova odluka i nije toliko iznenađujuća fanovima, s obzirom na Craigovu izjavu da 'bi si radije prerezao vene nego ponovno utjelovio Bonda'.

Jedan od najvećih faktora njegovog odlaska je i odlazak reditelja Sama Mendesa, te poteškoće tokom snimanja zadnjeg nastavka, filma 'Spectre'. Bilo je problema sa scenarijem, Craig se povrijedio na setu te je morao operisati koljeno, a nekoliko sedmica prije nego što se film trebao početi prikazivati, neke scene su se morale ponovo snimati.

Šuška se da mogući kandidati za Bonda uključuju Damiana Lewisa, Toma Hiddlestona, Richarda Maddena, Henryja Cavilla, Toma Hardyja i Michaela Fassbendera. Međutim, kada su Craiga upitali šta on misli o tome, vrlo kratko je rekao: 'J**e mi se, sretno im bilo!'

(Nedim Pobrić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.