17.10.2016. 18:55
0
Putin u popularnoj seriji "Simpsonovi": Putin rekao Homeru da Trump pobjeđuje "102 posto" na izborima
Nakon brojnih slavnih ličnosti koje su se pojavile u popularnoj animiranoj seriji "Simpsonovi", sada se pojavio i predsjednik Rusije, Vladimir Putin.

Piše: Haris Ahbabović

Čekajući u redu na biračkom mjestu, Homer Simpson je razgovarao sa glasačem koji se spremao da glasa za Donalda Trumpa, "dobrog biznismena koji ima plan da Rusiju ponovo učini velikom".

Ispostavlja se da se radi o maskiranom Putinu koji je na spisku i može da glasa za razliku od Homera koji nije i ne može da glasa, prenosi Kurir.

Poslije glasanja, Putin se pojavljuje na konju i kaže Homeru da Trump već pobjeđuje "102 posto", zahvaljujući ruskih hakerima.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.