17.12.2016. 17:56
0
Slavna glumica otkrila traumatično iskustvo s Bredom Pittom: Bio mi je baš odvratan!
Američka glumica, manekenka i pjevačica Kirsten Dunst medijima je podjednako zanimljiva zbog svojih profesionalnih uspjeha i prilično burnog privatnog života, a trenutačno je možemo premijerno gledati u drugoj sezoni višestruko nagrađivane i hvaljene serije “Fargo”.

Pored detalja iz svog privatnog života Dunst je sa novinarima podjelila i ključni trenutak njezine karijere. Kako je kazala to je bio  film “Intervju s vampirom” u kojem je odigrala i svoju prvu scenu filmskog poljupca, i to s Bradom Pittom, koji je od nje stariji 18 godina. Kasnije je otkrila da joj je to bilo traumatično iskustvo.

- Bilo mi je baš odvratno. Mislim, imala sam 10 godina i on je imao suha usta. Prvi put sam se ozbiljno poljubila s pravim dečkom tek pet godina kasnije - iskreno je priznala.

screenshot-1
 
Ova uloga joj je donijela pregršt nagrada kao što su MTV Award, Saturn i prvu nominaciju za Zlatni globus te širom otvorila holivudska vrata. Nakon toga su joj ponudili ulogu u “Vrtlogu života”, ali ju je odbila zbog eksplicitnih ljubavnih scena s Kevinom Spaceyjem. Ulogu je umjesto nje dobila Mena Suvari.

Dunst  je  objasnila kako zapravo boluje od depresije i da je dugo živjela pod sedativima, a neko vrijeme provela je zatvorena u stanu u New Yorku zbog izrazito teške depresivne epizode zbog koje nije mogla izlaziti u javnost.

Glumica je imala i vrlo buran ljubavni život, a među njezinim najpoznatijim vezama je ona s Jakeom Gyllenhaalom s kojim je nekoliko puta prekidala i mirila se, a jedno je vrijeme istodobno izlazila s njim i bubnjarem Jasonom Boeselom (ali i odbila udvaranje Gerarda Butlera).
Pričalo se i da je ljubovala s Joshom Hartnettom, Justinom Longom, Ryanom Goslingom, Tobeyjem Maguireom, Adamom Brodyjem i brojnim drugim slavnim osobama.


(Avaz/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.