30.1.2017. 19:59
2
Emma Watson izgubila ulogu u filmu “La la land” : Bila je prveiše zahtjevna i tražila veći honorar
Glumica Emma Watson bila je ponuđena glavna uloga za film , međutim, zbog njenih brojnih neostvarivih zahtjeva režiseri su se ipak odlučili za glumicu Emu Stoun.

Naime, kako pišu strani mediji, poznata glumica je zahtijevala da probe budu u Londonu, zatim, očekivala je veći honorar od onog koji joj je ponuđen, a imala je još neke zahtjeve na koje ekipa koja je radila film nije mogla da joj odgovori, pišu “Nezavisne“.

Bliski izvori glumice navode da Ema sada jako žali zbog svoje odluke, jer je bila prvi izbor za glavnu ulogu u mjuziklu koji je nominovan za Oskara u 14 kategorija.

Umjesto nje, ulogu u mjuziklu je dobila glumica Ema Stoun.

Na Zlatnim globusima film je osvojio sedam nagrada.

(Merima Druškić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.