8.4.2022. 10:23
0
Procurio stari snimak Willa Smitha: Rekao sam da me ne snimaš bez pitanja
Nakon što je glumac Will Smith na dodjeli Oscara ošamario Chrisa Rocka, isplivale su stare snimke o njemu, a posljednja je ona u kojoj moli svoju suprugu Jadu da prestane razvlačiti njihove bračne drame u javnosti.

Isječak, koji traje manje od minute, dio je Instagram Livea iz 2019. godine, u kojem Jada traži od svog muža da odgovori na niz njenih pitanja o njihovoj problematičnoj vezi. Prilično je očito da je Smithu jako neugodno.


Znaš li da Esther Perel dolazi za crveni stol? Bi li rekao da je ona bila ključna u tome da ti i ja redefiniramo naš odnos – pita Jada Willa referirajući se na svoj podcast The Red Table Talk.
Kad je shvatio da se video emitira uživo, Smith odgovara:


Rekao sam ti da me ne snimaš bez pitanja.
Jada naizgled ignorira mužev komentar i okreće kameru prema sebi govoreći: “Još uvijek se nosim s glupostima.”


Bi li rekao da nam je pomogla da izliječimo bol koju smo si međusobno nanijeli? – nastavila je Jada.
Smith odluči prešutjeti sve što ima za reći te se pokušava mirno izvući iz videa.


Ne možeš me samo koristiti za društvene mreže. Nemoj samo početi snimati. Stojim u svojoj kući. Nemoj samo početi snimati – rekao joj je.


Molim vas, gledajte Esther u Red Tableu jer je nama puno pomogla. Zar ne vidite? – zaključuje Jada u kameru.

(Elvira K.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.