31.7.2016. 22:12
4
"Ušao sam u sobu i zatekao Benku, Hodžića i Pavlovića kako piju alkoholna pića"
U derbiju 2. kola BHT Premijer lige, fudbaleri Sarajeva su večeras na stadionu Asim Ferhatović Hase pobijedili Zrinjski sa 2:0.

Piše: Haris Ahbabović

Domaći su poveli u 25. minuti kada je golčinu sa 30-ak metara postigao kapiten Sarajeva, Haris Duljević. Konačnih 2:0 u 77. minuti postavlja Mersudin Ahmetović. 

Nakon utakmice medijima se obratio trener domaćeg tima, Almir Hurtić, te je otkrio zbog čega Leon Benko, Dušan Hodžić i Bojan Pavlović nisu bili na današnjem spisku fudbalera Sarajeva.

"Ušao sam u sobu dotične gospode i zatekao ih kako piju alkoholna pića. Sarajevo je preveliki klub da bi sebi dozvolilo da se neko na taj način priprema za ovako važnu utakmicu, bez obzira o kojim se imenima radi. Niko nema apsolutno taj kredit. Dok sam ja trener niko se neće igrati sa ovim klubom, a oni su se dobro poigrali. Šta će biti dalje to će odlučiti klub", rekao je Hurtić nakon utakmice.

Foto: FK Sarajevo

4
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.