11.7.2018. 18:30
0
Real Madrid se na nevjerovatan način oprostio od Ronalda
Cristiano Ronaldo je poslije devet godina odlučio napustiti Real Madrid, nakon čega je ''kraljevski klub'' objavio emotivni video u njegovu čast.

Na taj način Madriđani su Portugalcu odali priznanje na svemu što je uradio za ekipu sa stadiona Santijago Bernabeu.
 
A uradio je sljedeće: s njim u ekipi Real je osvojio 15 trofeja, čak četiri Lige šampiona (2014., 2016., 2017., 2018.) u posljednjih pet sezona, od čega tri uzastopno, prenosi CDM. 

Što se tiče individualnih priznanja i brojki, one su još spektakularnije. Postigao je veći broj golova nego što je odigrao utakmica za “kraljevski klub”, na 438 utakmica se radovao golovima čak 451 put. Postigao je 127 više od legendarnog Raula, koji je odigrao čak 303 utakmice više za španski tim.

Pogledajte emotivni video sa najznačajnijim Ronaldovim trenucima u dresu Reala.


(Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.