20.8.2021. 13:13
0
U Slobodi optimistični pred meč sa Sarajevom
Fudbaleri tuzlanske Slobodne sutra u okviru 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju dočekuju Sarajevo. Sloboda nakon pet kola zauzima prvo mjesto na tabeli, bez izjednog poraza, ali trener Tuzlaka ističe da ne žele nikakvu euforiju, te da rade u miru i tišini.

U ovoj utakmici očekuju pobjedu, mada pozivaju na oprez navodeći da Sarajevo ima maksimalan učinak u gostima.

- Imaju maksimalan učinak u gostima od šest bodova. Moramo posebno obratiti pažnju na njihov napadački trio, tri nova igrača koji su unijeli neku novu energiju u njihovu ekipu. Moramo posebnu pažnju posvetiti na njihov udarni trio: Bodul, Bagarić i Kobiljar. Ukoliko uspijemo njih da zaustavimo odradili smo veći dio posla - izjavio je trener Slobode Mladen Žižović. Prvotimac Josip Balić naglasio je da su nakon pobjede nad Veležom dobili na samopouzdanju.


- Dolazi nam Sarajevo, bez obzira što nije kao prošlih godina, to je uvijek opasna ekipa - izjavio je Balić.

Atmosfera među fudbalerima je odlična, a kako je kazao Balić nadaju se i punom Tušnju. Utakmica počinje u 19 sati.


(FENA)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.