16.6.2023. 11:57
0
Novi dresovi reprezentacije pušteni u prodaju
FOTO: FS BIH
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine obavijestio je navijače da je odsad moguće kupiti nove dresove "Zmajeva", kao i ostalu opremu našeg državnog tima na stranici "Zmajevi.ba".

To je zvanična internet prodavnica fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Poznato je i koliko košta novi dres "Zmajeva" koji je specijalno dizajnirao Kelme.

Domaća garnitura reprezentacije Bosne i Hercegovine, odnosno plavi dres košta 109 KM.

Inače, obje garniture na sebi imaju motive zmaja, što znači da je prvi put neko od proizvođača kreirao dres specijalno za našu reprezentaciju.

(Erna H.) 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.