27.6.2023. 10:22
0
Fudbaler šokiran luksuzom u kakvom se ide na gostovanje u Arabiji
Bivši igrač Manchester Uniteda i nigerijski reprezentativac Odion Ighalo trenutačno je igrač Al-Hilala.

Iskusni napadač završio je proteklu sezonu kao treći strijelac lige, a sad je navijačima diljem svijeta otkrio u kakvom luksuzu igrači koji odu u Saudijsku Arabiju uživaju. Naime, objavio je na društvenim mrežama video privatnog zrakoplova kojim ekipa putuje na gostujuće utakmice.

Taj je avion navodno koštao 173 milijuna funti i inače ga koristi princ Alwaleed bin Talal, saudijski milijarder i veliki navijač Al-Hilala.

Fotografije koje je objavio Ighalo otkrivaju kako su iz Boeinga 747-400 izvučene sve sjedalice kako bi ih se nadomjestilo puno luksuznijim komadima namještaja, uključujući ogromnu blagovaonicu i zlatni tron.

Dok je šetao avionom Nigerijac nije mogao prestati izgovarati “wow“ i samo to je dovoljno za opisati koliko je bio oduševljen uvjetima u kojima putuje.


(Admir O.)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.