22.7.2023. 19:56
0
Sjever Koševa će opet biti vjetar u leđa, Horde zla prekidaju bojkot?
FOTO: N1
Nakon što je trener Mirza Varešanović napustio FK Sarajevo, čini se kako najvatrenija grupa navijača "Horde zla" prekida bojkot.
Prema pisanju Sport centra, bojkot će uskoro biti okončan, a navijači će se vratiti na stadion već u prvom kolu protiv Sloge, prenosi N1.

Podsjetimo, Horde zla su se odlučile bojkotovati domaće utakmice početkom godine kada je Varešanović preuzeo tim sa Koševa. Oni su imali ključni zahtjev rukovodstvu kluba na čelu sa Ismirom Mirvićem, a to je odlazak Varešanovića i direktorice Ajle Alimanović.

Budući da je iskusni stručnjak danas sporazumno raskinuo ugovor, a da je veoma blizu i odlazak Alimanović, bordo tim bi na početku sezone u Premijer ligi mogao imati veliki vjetar u leđa sa sjeverne tribine.

(Elmedina H.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.