13.3.2024. 15:21
0
Horde zla poslale nikad važniju poruku navijačima: Jedinstvo sa klubom potrebnije nam je više nego ikad
Nešto više od dva sata ostalo je do početka revanš utakmice četvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i Borca.

Susret počinje u 17:30h, a navijači Sarajeva isti dočekuju u znatno drugačijem raspoloženju u odnosu na prethodne utakmice svjesni koliko su teška situacija u i oko kluba te vanjski pritisci na igrače utjecali na njihove loše igre u proljetnom dijelu sezone.

Horde zla su prije nekoliko dana objavili saopštenje kojim su potvrdili da ima istine u svemu onome što se priča u sarajevskim kuloarima, a vezano za situaciju u FK Sarajevo, zbog čega su danas još jednom pozvali navijače da imaju razumijevanja za igrače i pruže im bezrezervnu podršku. 

- Još jednom pozivamo SVE navijače Sarajeva da na večerašnjoj utakmici budu samo i isključivo PODRŠKA SVIH 90 MINUTA našim igračima! U trenucima kada na naš klub napadaju sa svih strana, JEDINSTVO SVIH NAVIJAČA SA KLUBOM nam je potrebnije nego ikad. Svo eventualno nezadovoljstvo igrom, igračima, stručnim štabom, rukovodstvom kluba, stanjem na tabeli ili bilo čime drugim, večeras ostavite po strani, a prioritet neka vam bude PODRŠKA SVIH 90 MINUTA! Jedan k‘o svi, a svi za Saraj‘vo, poručile su Horde zla.

Podsjetimo, prva utakmica odigrana u Banjaluci završena je rezultatom 0:0, što i jednoj i drugoj ekipi daje otvorene šanse za prolazak dalje.

Budući da je istočna tribina i ovu utakmicu suspendovana, navijači Sarajeva biće stacionirani na sjevernoj i zapadnoj tribini odakle će pružati podršku svom klubu. 

(Ajdin B.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.