25.2.2024. 16:22
0
Horde zla ‘pecnule‘ Banjalučane: Budući da Borac nerijetko ima podršku 13. igrača, naša obaveza je da u što većem broju budemo uz naš voljeni klub
Fudbalski klub Sarajevo nalazi se u rezultatskoj i igračkoj krizi, već u srijedu ih očekuje novi težak izazov.

Bordo fudbaleri će u okviru prve utakmice osmine finala Kupa BiH gostovati banjalučkom Borcu, a pred ovu utakmicu oglasile su se i popularne Horde zla.

Najvatreniji navijači Sarajeva pozvali su tifoze Bordo tima da u što većem broju otputuju u Banjaluku kako bi pružili podršku fudbalerima. 

Horde zla nisu propustile priliku da ‘pecnu‘ banjalučki klub i pomoć koju im u posljednjim sezonama često pružaju sudije.

- Usljed lošeg starta proljetnog dijela ligaške sezone naših prvotimaca, sve je izglednije da će jedini način za osvajanje trofeja biti kroz Kup BiH. Na tom putu naredna prepreka nam je gostovanje ekipi banjalučkog Borca, a koja pored 12., nerijetko ima podršku i 13. igrača te je stoga naša obaveza da u što većem broju budemo uz naš voljeni klub, poručile su Horde zla i dodale:

- Utakmica je zakazana za srijedu, 28. februara sa početkom u 18:45 sati, a UNFKS je tim povodom organizovao putovanje autobusima. Cijena je 35,00 KM, a uplate će se primati u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija u periodu od 16:00 do 20:00 sati, navodi se u objavi najvatrenijih navijača FK Sarajevo.



FK Sarajevo je u nizu od dva poraza te im je dobar rezultat u Banjaluci prijeko potreban kako bi se atmosfera u klubu popravila, a ekipa donekle povratila samopouzdanje. 

(Ajdin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.