13.2.2024. 17:20
0
Direktor Borca nakon žrijeba: Znamo da nas čeka težak posao
U četvrtfinalnoj rundi Kupa BiH Borac očekuju dva velika derbija sa ekipom Sarajeva.

Prva utakmica na programu je 28. februara na Gradskom stadionu, a revanš je 14. marta u Sarajevu.

“Očekuje nas veliki derbi u četvrtfinalu Kupa BiH. Svjesni smo svih kvaliteta našeg protivnika i znamo da nas čeka težak posao, ali mi imamo svoj cilj”, rekao je Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac i dodao:

“Daćemo sve od sebe da se domognemo naredne runde takmičenja. Uvjeren sam da ćemo gledati dvije dobre utakmice, a na nama je da se što bolje spremimo, kad za to dođe vrijeme, i da pokušamo da ostvarimo ukupnu pobjedu u predstojećem dvomeču. Do tada, sav fokus je na premijerligaške utakmice sa Tuzla Sitijem i Veležom koje nas čekaju do prvog duela četvrtfinala Kupa BiH.”

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.