15.8.2023. 18:53
0
Neymar predstavljen u novom klubu
FOTO: Twitter
Ono o čemu je bilo riječi prethodnih dana i definitivno će se ostvariti – Neymar će Paris Saint-Germain zamijeniti Saudijskom Arabijom i pridružiti se Al Hilalu.

Paris Saint-Germain bi trebalo da dobije najmanje 90 miliona eura, dok Neymara očekuje dvogodišnji ugovor vrijedan 160 miliona eura. Ipak, detalji iz njegovog ugovora su zaista nevjerovatni, pošto će dobiti bonus od 80.000 eura za svaku pobjedu Al Hilala.

E sad ide ono najbolje, Neymar će dobiti 500.000 eura za svaku objavu i “story” na društvenim mrežama u kojima promoviše Saudijsku Arabiju.

Al Hilal je u tekućem prelaznom roku znadno ojačao sastav, pa se sada u redovima tima koji vodi Jorge Jesus između ostalih nalaze i: Khalidu Koulibaly, Ruben Neves, Sergej Milinković-Savić, Malcom.

(Erna H.) 

NEYMAR
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.