7.11.2023. 20:17
0
Neymaru pokušali oteti djevojku i novorođenu bebu?
FOTO: instagram
Jedna osoba uhapšena je u utorak u jutarnjim satima nakon napada na kuću Brune Biancardi u naselju Cotti u Sao Paulu.

Bruna Biancardi je djevojka brazilskog fudbalskog asa Neymara i majka njegovog tek jednomjesečnog djeteta-

Prema pisanju medija u Brazilu naoružani kriminalci su upali u kuću, vezali roditelje Brune Biancardi i tražili djevojku i malu bebu, koje u trenutku pljačke nisu bile prisutne.

Imanje su brzo opkolile policijske snage, jedan od kriminalaca je uhapšen, a ostali su pobjegli s plijenom do kojeg su uspjeli doći, a to su navodno satovi i nakit, prenosi Faktor.

Neymar je pljačku kuće potvrdio na društvenim mrežama, poručivši da su sada svi na sigurnom.

Njegova djevojka potvrdila je da se nije nalazila u kući u trenucima pljačke.

- Jutros su opljačkali moju kuću i uzeli moje roditelje za taoce. Mavi, moja sestra i ja više ne živimo tamo i nismo bile tamo u tom trenutku. Hvala Bogu što su i oni dobro. Materijalne stvari ćemo opet da vratimo, najvažnije je da su svi sigurni i da oni koji su učestvovali budu uhvaćeni - napisala je 29-godišnja influenserica.

Neymar i Bruna u vezi su dvije godine. Početkom oktobra ove godine dobili su kćerkicu Mavie. Mediji su nedavno objavili da je njihova veza uzdramana nakon što je Neymar uhvaćen sa dvije žene u jednom španskom noćnom klubu. Niko od njih dvoje nije se očitovao o tome.


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.