4.1.2024. 12:43
0
Nesvakidašnja situacija: Poznati fudbaleri "razmijenili" djevojke s kojima imaju djecu
FOTO: Instagram
Nesvakidašnja i pomalo bizarna priča dolazi iz Brazila.

U centru pažnje su dvojica brazilskih fudbalera Realov Eder Militao (25) i Flamengov Leo Pereira (27).

Prema pisanju brazilskih medija njih dvojica su "razmijenili" djevojke s kojima imaju djecu. Tako je Pereira u Novu godinu ušao u vezu sa Karolinom Limom, koja je prekinula sa zvijezdom Reala neposredno nakon što su dobili zajedničku kćerku. S druge strane, Militao je sada u vezi s Tainom Kastrom, bivšom djevojkom Pereire, koja s njim ima dvoje djece.

„Situacija je u najmanju ruku bizarna", pišu tamošnji novinari.

Militao, spada u red najcjenjenijih stopera na svijetu, a trenutno se oporavlja od teške povrde. Pereira igra u Brazilu i još uvijek se nije okušao na evropskom tlu. 

(Aldin B.)

Brazil
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.