31.8.2023. 11:25
0
Jandrić najavio dolazak još jednog kvalitetnog igrača u Borac: Mnogo će nam značiti
Još jedan kvalitetan igrač dolazi u redove Borca, a o njegovom dolasku na Gradski stadion je govorio sportski direktor banjalučkog sastava

Oliver Jandrić, sportski direktor Borca, bio je prisutan na konferenciji za medije povodom predstavljanja Srđana Grahovca kao novog igrača banjalučkog kluba.

O dolasku bivšeg reprezentativca BiH u redove Borca, Jandrić je poručio kako bi njegov put trebali da slijede mnogi igrači, te je dodao da će klub učiniti sve da vrati još neke bivše fudbalere.

- Srđo je dijete kluba, koji je ostvario bogatu međunarodnu karijeru. Na zadovoljstvo svih nas, vratio se u matični klub. Mislim da je to način i put kojim bi trebalo da idu svi igrači koji su ponikli u našim omlaindskim kategorijama. O njegovim ljudskim i igračkim kvalitetima suvišno je da pričamo. Svi u klubu se nadamo da će njegov karakter i pristup fudbalu doprinijeti da ostvarimo visoke ciljeve koje imamo ove godine. Želim mu puno sreće i da se što prije adaptira, kazao je Jandrić, a prenosi MONDO.
Osim što je govorio o Grahovcu, Jandrić je najavio dolazak novog igrača u redove banjalučkog sastava, a to će biti, kako sada stvari stoje, Jovan Nišić, nekadašnji fudbaler Partizana.

- U toku dana trebalo bi da završimo sve oko dolaska Jovana Nišića, tako da ćemo dobiti još jednog kvalitetnog veznog igrača, koji će nam mnogo značiti u narednom periodu, kazao je Jandrić, prenosi Oslobođenje.ba

(Mubina Lj.I.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.