12.9.2023. 10:06
2
Riječi koje odzvanjaju: Selektor U15 mora biti Srbin. Selektor U17 mora biti Bošnjak..Tako je određeno, jedino malo "šaraju" u A reprezentaciji
Još jedne katastrofalne kvalifikacije su iza naše "A" reprezentacije.

Doduše, nisu još zvanično okončane budući da do kraja imamo odigrati još četiri utakmice, ali tim gore da smo se ovako rano oprostili od svake šanse za plasman na smotru najboljih evropskih selekcija.

U studiju BHRT-a sinoć su snažne nastupe imali profesor Mensur Dogan, ali i bh. trener Feđa Dudić.

Govoreći o uzrocima problema Dogan je kazao:

"Selektor U15 mora biti Srbin. Selektor U17 mora biti Bošnjak. Selektor U19 mora biti Hrvat. Selektor U21 mora biti Srbin. Tako je određeno, jedino što malo šaraju, to je u A reprezentaciji. Pa je bio malo Baka, malo Petev. Pa neki Bošnjaci. To su stvarni problem ovog fudbala Bosne i Hercegovine. Ovo što smo vidjeli večeras je posljedica svega toga. Pozicija na tabeli, poraz od Islanda, poraz od Luksemburga, poraz od Slovačke, to su samo posljedice svega toga".


(Ajdin B.)

 

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.