27.9.2023. 19:11
0
Sergio Ramos opljačkan dok je igrao utakmicu
Iskusni španski fudbaler bio je žrtva pljačke tokom prethodne sedmice dok je igrao utakmicu Lige prvaka

Sergio Ramos, iskusni španski fudbaler, bio je žrtva pljačke tokom prethodne sedmice, dok je sa ekipom Seville igrao gostujuću utakmicu Lige prvaka protiv francuskog Lensa.

Provalnici su uspjeli da izbjegnu alarmu, koji su postavljeni na kući u kojoj Ramos živi sa svojom izabranicom Pilar Rubio i njihovo četvero djece.

Kako se navodi, djeca su bila u kući kada se provala desila, a njih su čuvale dvije dadilje, dok su roditelji bili na poslu, odnosno Ramos na gostovanju, a Pilar na televiziji gdje već godinama radi.

Djeca nisu povrijeđena, a napravljena materijalna šteta ogleda se samo u stvarima koje su lopovi odnijeli iz kuće, a njihov plijen su bili satovi, nakit, skupocjena odjeća i gotovina.

Policija je pokrenula istragu povodom ove pljačke, a u narednim danima bit će više detalja o tome šta je sve ukradeno iskusnom španskom fudbalera, kao i kolika je šteta napravljena. 

Za provalnicima se još uvijek graga, a javnost u Španiji vjeruje da će slučaj biti uskoro gotov, prenosi Oslobođenje.

(Mubina Lj.I.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.