9.10.2023. 9:37
0
Neizvjestan dolazak Ahmedhodžića na okupljanje Zmajeva
FOTO: N1
Fudbalska reprezentacija BiH danas se okuplja na Ilidži, a kako stvari stoje selektor Savo Milošević na raspolaganju neće imati nekoliko igrača. Kao novi izostanak spominje se Anel Ahmedhodžić.

Defanzivac Sheffielda se našao na spisku novog selektora, ali prema saznanjima N1 on se danas najvjerovatnije neće pojaviti na pripremama reprezentacije.

Podsjetimo, Ahmedhodžić je prošlog mjeseca suspendovan kada se nije pojavio na okupljanju bh. tima za mečeve protiv Lihtenštajna i Islanda tvrdeći da je povrijeđen nakon čega se nije javljao selektoru ni Savezu. U međuvremenu iz Saveza su potvrdili da suspenzija nikada zvanično nije stupila na snagu te je Ahmedhodžić dobio poziv novog selektora za ovaj prozor kvalifikacija.

Bio bi to veliki udarac za Miloševića budući da pored Ahmedhodžića, na pripreme najvjerovatnije neće doći ni Rade Krunić.

Reprezentaciju BiH 13. oktobra očekuje meč protiv Lihtenštajna, a tri dana kasnije protiv Portugala.

(Erna H.) 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.