13.10.2023. 21:06
0
Henry: Išao sam kod punca i punice na ćevape, BiH je odigrala odličan meč večeras
FOTO: N1
Reprezentacija Bosne i Hercegovine do 21 godine večeras je na Grbavici odmjerila snage sa vršnjacima iz Francuske.

Naš tim je na kraju poražen, a tako je upisao i treći neuspjeh u ovim kvalifikacijama, a trener Trikolora, slavni Thierry Henry, se nakon utakmice osvrnuo na boravak u BiH, ali i na sam meč.

“Išao sam kod punca i punice jučer na ćevape, Bosna i Hercegovina je odigrala odličnu utakmicu. Moram priznati da sam očekivao crveni karton za nas jer se igralo veoma oštro. Za vrijeme utakmice sam bio uglavnom miran, na prethodnim utakmicama smo mogli vidjeti kada smo igrali sa Danskom i Slovenijom da sam miran, ali da me malo ponese. Bosna ima mnogo potencijala, naročito mo se dopao broj 9 (Bristrić) jak je na lopti i gladan.”, rekao je Thierry Henry.

Upitan je Henry i da li mu se dopada tradicionalna bh. muzika.

“Ne znam da li ce se svidjeti i mojim igračima, ali ja sam imao priliku da čujem i imao sam priliku da zaplešem. Ne znam plesati, ali poznajem bosansku kulturu i jako mi se dopada”, istakao je Henry, prenosi N1.

(Elmedina H.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.