16.10.2023. 15:57
0
"Rat" između Ibrahimovića i Balotellija - Super Mario objavio fotografiju koja je rana za Ibru
FOTO: Getty Images
Zlatan Ibrahimović i Mario Balotelli imali su online obračun u kojem je na kraju Balotelli odlučio pecnuti Zlatana nakon što mu je ovaj uputio žestoke kritike.

Zlatan Ibrahimović je u jednom od nedavnih intervjua uputio kritike Mariju Balotelliju.Čuveni Šveđanin bosanskih korijena nije rekao ništa netačno u svojoj kritici prema Italijanu s kojim je jedno vrijeme nosio dres Intera.

Ibra smatra da je Super Mario protraćio svoj talenat kojeg je imao i da je dobio previše šansi da krene ispočetka, dok neki fudbaleri nikad ne dočekaju šansu.

"Balotelli? Imao je toliko prilika da iskoristi svoj talenat i promijeni budućnost. Nikad to nije iskoristio. Dosta je onih koji žele samo jednu šansu da se dokažu, on ih je ispustio sve", poručio je Ibrahimović.

Balotelli nije želio da priča o ovoj temi već je samo odgovorio storyjem na Instagramu. Objavio je fotografiju trofeja Lige prvaka i obilježio je Zlatana aludirajući da on za razliku od Ibre ima najveći trofej.



Elitni trofej evropskog fudbala Mario je uzeo kao član Intera 2010. godine. Zlatan je nešto ranije odlučio otići u Barcelonu i potom je neuspješno godinama jurio ovaj trofej.

Ipak, što se tiče karijere Ibrahimović je definitivno napravio i pokazao mnogo više od nestašnog Marija. Igrao je za velike timove, a pored Intera i Milana nastupao je za Malmo, Ajax, Juventus, Barcelonu, PSG, Manchester United i LA Galaxy i bio je aktivan do prije nekoliko mjeseci kada se oprostio u 41. godini.

S druge strane Mario Balotelli je već godinama van ozbiljnog fudbala. Ovaj 33-godišnjak trenutno je član turskog Adana Demirspora, a prethodno je sreću tražio u švicarskom Sionu, Monzi i Bresciji. Nekada je u najboljim danima izgledao čudesno na terenu, ali to nije dugo trajalo zbog njegovih problema van njega. Svoje karijeru je započeo u Interu, igrao je za Manchester City, MIlan, Liverpool, Nicu i Marseille.

(Aldin B.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.