19.10.2023. 9:44
0
Senijad Ibričić se oglasio nakon sinoćnje utakmice i rekao samo jedno
FOTO: N1
Fudbaleri Sarajeva remizirali su sinoć u gostima protiv banjalučkog Borca (1:1) u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Nakon utakmice oglasio se i sportski direktor bordo kluba Senijad Ibričić objavom na svom Instagram nalogu.

Sarajevo je bilo veoma blizu pobjede u Banja Luci. Gosti s Koševa su vodili od 68. minute kada je Ajdin Hasić zatresao mrežu Banjalučana. Sarajevo je čuvalo taj rezultat sve do 95. minute.

Tada smo vidjeli detalj o kojem jutros bruji BiH, ali i region. Borac je uspio preko Zorana Kvržića da dođe do izjednačenja, iako je očigledno Kvržić bio u ofsajdu gol je priznat.

Nakon što je meč završen upućene su lavine kritika i nezadovoljstva nakon još jedne sudijske lakrdije i činjenice da je Borcu priznat neregularan gol zbog kojeg je Sarajevo na kraju osvojilo tek jedan bod.

Jutros se na Instagramu nakon sinoćnjeg meča u Banja Luci oglasio i sportski direktor Sarajeva, Senijad Ibričić, koji nije želio da komentariše spornu situaciju, već je pokazao koliko je ponosan na svoj tim i igru koju on pruža.

Samo jedna riječ bila je dovoljna da pokaže koliko je ponosan na igrače Sarajeva. Objavio je fotografiju sa sinoćnjeg duela, te poruku: "Ekipa".


                             



Na kraju Borac je zadržao prvo mjesto i prednost na tabeli od 5 bodova više od trećeplasriane ekipe Sarajeva. Drugi je Zrinjski koji ima 4 boda manja i utakmicu zaostatka. 

Što se tiče bordo tima njih u nedjelju čeka novi meč kada će gostovati u Konjicu kod ekipe Igmana u okviru 11. kola, dok Borac u novom derbiju dočekuje upravo Zrinjski.

(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.